18.03.2020 Перегонка нафти. Вуглеводневасировина й охоронадовкілля. Застосування вуглеводнів. Завдання: читати параграф 24. Відповісти на питання № 186-187 ст.141. Написати інформаційний конспект з документа Microsoft Office Word. Виконати тести в документі.

18.03.2020 Контроль знань з теми «Початковіпоняття про органічнісполуки». Самостійна робота. Завдання: виконати самостійну роботу за варіантами з документа Microsoft Office Word.

01.04.2020 Поняття про спирти, карбонові кислоти, жири, вуглеводи. Метанол, етанол: молекулярні і структурні формули, фізичні властивості. Горіння етанолу. Завдання: Переглянути відеоурок за посиланням: https://youtu.be/NCS-1JRtXsU Читати § 26, виконати письмово завдання № 199-201 ст.152. Інтерактивні вправи: https://learningapps.org/6470245

01.04.2020 Отруйність метанолу й етанолу. Згубнадія алкоголю на організм людини. Завдання: Виконати завдання з документа Microsoft Office Word. Підготувати повідомлення( на вибір одну тему ). Виконати самостійну роботу за варіантами з документа Microsoft Office Word.

08.04.2020 Гліцерол: молекулярна і структурна формула, фізичні властивості. Якісна реакція на гліцерол. Завдання: читати параграф 27, переглянути відеоматеріал до теми уроку: https://youtu.be/hr8FikhG8zI. Виконати письмово № 202-204 ст. 156

08.04.2020 Етанова (оцтова) кислота, її молекулярна і структурна формули, фізичні властивості. Застосування етанової кислоти. Завдання: переглянути відеоурок: https://youtu.be/CkwG9llTaSI. Читати параграф 28 ст. 156-159. Виконати письмово завдання з документа Microsoft Office Word.

15.04.2020 Хімічні властивості етанової кислоти: електролітична дисоціація, дія на індикатори, взаємодія з металами, лугами, солями. Завдання: переглянути відеоурок https://youtu.be/CkwG9llTaSI. Читати параграф 28 ст.159-160, виконати письмово № 209-211 ст. 161. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/octova-kislota-213043.html

15.04.2020 Практична робота №4. Властивості етанової кислоти. Завдання: переглянути відеоматеріал до теми уроку за посиланням: https://youtu.be/PVDHMnLej4M. Виконати завдання за інструктивною карткою.

22.04.2020 Вищі карбонові кислоти: стеаринова, пальмітинова, олеїнова. Мило, його склад, мийна дія. Завдання: переглянути відеоурок за посиланням: https://youtu.be/UCbLVDos70E. Читати параграф 29. Тестові завдання: з документа Microsoft Office Word.

22.04.2020 Жири. Склад жирів, фізичні властивості. Природні й гідрогенізовані жири. Біологічна роль жирів. Завдання: переглянути відео урок за посиланням: https://youtu.be/6UIdf-0YlbI. Читати параграф 30. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/zhiri-120.html

29.04.2020 Вуглеводи: глюкоза, сахароза. Молекулярні формули, фізичні властивості, поширення і утворення в природі. Якісні реакції на глюкозу. Застосування, їхня біологічна роль. Завдання: переглянути відеоурок за посиланням: https://youtu.be/7BLUdt1qD-o. Читати параграф 31. Оформити лабораторний дослід № 13 на ст. 175, переглянувши відеоматеріал за посиланням: https://youtu.be/w-Axu0Cfeho. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/saharoza-72518.html

29.04.2020 Вуглеводи: крохмаль, целюлоза. Молекулярні формули, фізичні властивості, поширення і утворення в природі. Крохмаль і целюлоза – природні полімери. Якісні реакції на крохмаль. Застосування, їхня біологічна роль. Завдання: переглянути відеоурок за посиланням:https://youtu.be/NROsQbFj1Zs. Читати параграф 32. Оформити лабораторний дослід №14 на ст. 182, переглянувши відеоматеріал за посиланням: https://youtu.be/3ruUiYeub70, лабораторний дослід №15 на ст. 183, переглянувши відеоматеріал за посиланням: https://youtu.be/yqdROMRyVso. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/testuvannya-z-temi-vugluvodi-123010.html

06.05.2020 Поняття про амінокислоти. Білки як біологічні полімери. Денатурація білків. Біологічна роль амінокислот і білків. Завдання: переглянути відеоурок за посиланням: https://youtu.be/kfeIvrpwwtA. Читати параграф 33. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/test-z-temi-aminokisloti-bilki-140958.html

06.05.2020 Практична робота №5. Виявлення органічних сполук у харчових продуктах Завдання: виконати практичну роботу в зошиті за інструктивною карткою, переглянувши відеоматеріал за посиланням https://youtu.be/zaoFS8WIHZM

13.05.2020 Узагальнення знань з теми «Початкові поняття про органічні сполуки». Завдання: підготуватись до контрольної роботи, повторити параграф 26-33. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/pochatkovi-ponyattya-pro-organichni-spoluki-6375.html

13.05.2020 Контроль знань з теми «Початкові поняття про органічні сполуки». Контрольна робота. Завдання: виконати контрольну роботу з документа за варіантами.

20.05.2020 Багатоманітність речовин та хімічних реакцій. Завдання: читати параграф 35. Виконати письмово 249-254 ст. 204. Тестові завдання: https://naurok.com.ua/test/bagatomanitnist-rechovin-i-himichnih-reakciy-355940.html

20.05.2020 Взаємозв’язки між речовинами та їхні взаємоперетворення. Завдання: читати параграф 36. Виконати письмово № 260-265 ст.210

27.05.2020 Місце хімії серед наук про природу, її значення для розуміння наукової картини світу. Роль хімічної науки для забезпечення сталого розвитку людства. Завдання: читати параграф 37. Виконати завдання № 268-274 ст. 216

27.05.2020 Хімічна наука і виробництво в Україні. Видатні вітчизняні вчені – творці хімічної науки. Завдання: читати параграф 38. Виконати завдання № 277-281 ст.221

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi