• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виставка методичних доробок вчителів

Виставка методичних доробок вчителів

2016-12-30

/Files/images/SAM_3785.JPG

/Files/images/SAM_3790.JPG

На засіданнях динамічних груп, які проходили у вересні - листопаді 2016 р. вчителями було опрацьовано інструктивно - методичні матеріали та інструкції на 2016 - 2017 н. р. Розглянуто питання "Застосування новітніх форм і методів підготовки та проведення уроків відповідно віковим та розумовим особливостям учнів та ознайомлено з ключовими змінами в оновленій програмі початкової школи та орієнтовними вимогами до оцінювання учнів.

У листопаді 2016 р. пройшов методичний тиждень "Національне виховання через навчальні предмети у 5 - 9 класах та Тиждень педмайстерності вчителів початкових класів. Були проведені відкриті уроки з української літератури у 8 класі "Патріотичний пафос вірша В. Сосюри "Любіть Україну" (Чорна Т. В.) , "Друга світова війна у європейській поезії" (Кравченко Н. В.)

30 грудня 2016 р. у Іванівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів пройшла виставка методичних доробок учителів.

На ній представлені роботи, які були створені учителями початкових класів та вчителями - предметниками. Це зокрема матеріали проектів "Пташине містечко", ілюстративний матеріал "Природа навколо нас", "Екологічна скарбничка", матеріали позакласної роботи із зарубіжної літератури.

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi