Свято Першого дзвоника

2017-09-01

/Files/images/IMG_0713.JPG

Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника – стартує новий навчальний рік.

1 вересня в Іванівській ЗШ І-ІІ ступенів, як і по всій Україні у школах, відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань та святу Першого дзвоника.

У 2017 - 2018 навчальному році вперше прийшли до школи 8 першокласників, а для учнів 9 класу цей рік стане останнім роком навчання у нашій школі.

У школі свято Першого дзвоника пройшло урочисто, було багато вітань і побажань, подяк школярам, педагогам та батькам./Files/images/IMG_0733.JPG

Під час свого виступу директор школи Покотило Оксана Станіславівна привітала присутніх з початком нового навчального року та побажала усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів наполегливо здобувати знання та досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів, а першокласникам – ніколи не зупинятися на дорозі Знань. Дев’ятикласникам побажала успішно здати державні іспити та здобути у майбутньому бажану професію.

Також заступник голови районної ради Шаповал Олексій Іванович висловив найщиріші вітання і батькам, бабусям та дідусям школярів з нагоди свята Першого дзвоника та Дня знань. Окремо слова подяки прозвучали на адресу педагогічного колективу навчального закладу, вчителі якого щорічно своєю невтомною працею плекають справжніх патріотів України.

Голова сільської ради Рубаненко Андрій Андрійович крім привітання присутніх із святом також наголосив, що ми всі разом зможемо забезпечить якісну освіту нашим дітям, підвищити їх інтерес до навчання та виховати справжніх патріотів своєї Батьківщини здатних будувати нову демократичну європейську країну!

Після урочистостей учні та учителі пішли на перший Урок./Files/images/IMG_0718.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi