МВС України

2015-02-11

МВС України

Світловодський міський відділ УМВС України

в Кіровоградській області

Україна, Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Глінки 8.

E-mail:swet@swetki.kirov.ua

Світловодський МВ УМВС України в Кіровоградській області повідомляє Вас про те, що відділ кримінальної міліції у справах дітей Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області станом на січень місяць 2015 року має штатний розклад в кількості 3 працівників, з них одна посада – вакансія.

Профілактичну роботу з неповнолітніми, а також учнями навчальних закладів міста та району проводять наступні співробітники КМСД Світловодського МВ УМВС:

Посада

Спеціальне звання

Прізвище, ім’я по-батькові

Номер кабінету

Телефон

Оперуповноважений

капітан міліції

Пашагор’єва Яна

Юріївна

36

097-7737367

Оперуповноважений

капітан міліції

Корховий Микола Володимирович

37

097-1601151

Телефон чергової частини штабу Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області 2-25-02 або 102 – з мобільного телефону.

Крім того з початку 2013 року функціонує всеукраїнська «гаряча лінія» для дітей та про дітей, яка діє за номерам 0 800 500 225. Дзвінки на лінію безкоштовні як зі стаціонарних телефонів на всій території України, так із мобільних усіх українських операторів. Основні теми з яких консультують на Національній «гарячій лінії»- насильство над дітьми та жорстоке поводження з ними у сім’ї та з боку оточення, психологічні проблеми, негаразди у стосунках з дорослими та однолітками, майнові права дітей, питання встановлення опіки.

Начальник Світловодського МВ УМВС

України в Кіровоградській області

підполковник міліції Д.Г. Ткачонок

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi